вівторок, 10 січня 2012 р.

Модуль 1


Проаналізуйте, як основне завдання цього модуля допомогло Вам в  плануванні та створенні Вашого проекту.
 Як проекти можуть допомогти моїм учням відповідати стандартам і розвивати вміння 21-го століття?
 Як використовувати проекти, щоб покращити якість навчання учнів?Обміркуйте те, як знання, отримані в цьому модулі, вплинуть на Ваше викладання і на якість навчання Ваших учнів.Запишіть свої судження, перерахуйте ключові освоєні аспекти, питання і сумніви у своєму відгуку (рефлексії).

14 коментарів:

  1. Ключевые пункты

    •Педагогические исследования показывают важность:
    o Глубокого изучения важнейшего базового материала

    o «Больших» идей для организации понимания

    o Текущего оценивания

    o Содержательных, соответствующих уровню подготовки учащихся, заданий

    •Проекты базируются на сценариях, предлагающих богатые возможности для обучения. Они вовлекают учащихся в решение проблем и в выполнение других осмысленных заданий. Проекты обеспечивают связь с окружающей класс жизнью и отражают события и заботы реального мира.
    •Разработка проекта выполняется по следующим шагам:
    1. Определение конкретных целей обучения (из государственных стандартов и списка умений 21-го века).

    2. Формулировка триады направляющих вопросов.

    3. Составление плана оценивания.

    4. Разработка заданий.

    ВідповістиВидалити
  2. Хочу зазначити, що опанування даної теми далось не злегка. Ми отримували багато інформації, і хоча більшість з неї нам давно вже була відома, ми не мали змоги її удосконалювати або ж використогвувати в повному обсязі. Проходячі різноманітні реєстрації дуже здивувала така "послуга", котра дозволяю зберігати в окремій таці всі сайти, котрими ми кори стувались з 100% ймовірністю їх збереження. Також, знову повторю свої думки, але всі давно знали про спілкування в мережі, але сьогоднішній досвід ще раз підкріпив це твердження. Напротязі цілого дня ми мали можливість спілкуватись з усіма членами групи без відриву від індивідуальної роботи, а саме за допомогою блогу, форуму.
    Якщо ж розглядати питання "Який досвід ми отримали при вивченні модуля для подальшої роботи з учнями", то можна підкреслити,що ми маємо чудову змогу спілкуватись зі студентами не лише за допомогою живого спілкування, але й застосовувати новітні технології. Також хочу наголосити, що є цікавим зверненням до студентів не через усну інформацію, але й застосування буклетів. Це нове, цікаве, незвичайне. А як правило, саме до цього рішуче прагне дійти наша молодь.
    Підводячи підсумки, хочу звернути увагу на те,що ми володіємо велечезною кількісттю інформації, проте багато хто з нас просто не вміє нею влучно користуватись.

    ВідповістиВидалити
  3. Сьогодні дуже важливою складовою підготовки фахівців є використання комп'ютерних технологий. Безперечно студенти використовують ці технології, але дуже важливо направляти їх до корисного використання інформаційних та інтернет ресурсів.
    Для мене було важливим дізнатись про спільтну роботу викладача і студента, робота у спільному проекті, над спільними зхавданням

    ВідповістиВидалити
  4. Працюючи над першим модулем, можу сказати, що основним завданням, яке допомогло у створенні та плануванні мого проекту, стало завдання "Створення публікації". Проекти розвивають вміння 21-століття, так як спрямовані на самостійну роботу студентів, застосування знань з різних дисциплін, використання комп'ютерних технологій. Щоб покращити якість навчання, проект повинен відповідати вимогам освіти та містити творчі, інтелектуальні завдання. Ключові освоєні аспекти під час виконання першого модуля:підготовка до розробки проекту,ознайомилися з іншими проектами, планування та створення публікації.

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю всіх з новим днем і новими починаннями!!!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Викладання юридичних дисциплін завжди звязане з комп`ютерними технологіями, я маю намір використати даний проекти при вивчені теми: "Поняття та види покарання". Думаю такий інтернативний метод сподобається студентам і таким чином підвищеться зуспішність і засвоєння матаріалу. Також завдяки проекту я зможу більш тісно співпрацювати зі студентами при мивчені матеріалу.

    ВідповістиВидалити
  7. Відповіді
    1. Юль, якщо хочеш відповісти комусь персонально то тисни "відповісти "саме під його надписом.
      Тобто, якщо ти хотіла також привітати Олену Олександрівну то відповідати потрібно не мені а їй
      Дякую за активність

      Видалити
  8. Відповіді
    1. Ти молодець і ми раді, що і он-лайні ти з нами

      Мар"яночка - а тепер по суті питання напиши

      Видалити
  9. юля кононенко12 січня 2012 р. о 00:50

    Завдання модуля містять багато корисної інформації, яка допомогла розібратися з деякими моментами. Даний проект допоможе ефективніше організувати роботу зі студентами, тому що в сучасній методиці викладання іноземних мов широко використовується саме метод проектів. До цієї роботи дітей готують ще з початкової школи, де вже дають елементи проектної роботи.Всі нові підручники, які розроблені на основі іноземних видань, містять декілька проектних робіт. Це допоможе формувати в студентів вміння виконувати пошукову роботу.

    ВідповістиВидалити
  10. Для якісної підготовки фахівців та ефективного проведення занять необхідно застосовувати методи інформаційних технології. Проект спрямованний на самостійну роботу студентів, але викдладач направляє їх до співпраці на використання інтернет ресурсів. Ця робота нова, дуже цікава і спрямована на формування умінь 21 - го століття, прагнення студентів до пошукової /продуктивної/ роботи.
    Ключові аспекти проекту - оволодіння уміннями добувати корисну інформацію по матеріалу дисципліни, уміння працювати з документами, працювати з різними базами даних, уміти організовувати вою роботу, уміти співпрацювати в команді.

    ВідповістиВидалити
  11. Я погоджуюсь із Оленою Олександрівною, що -"Сьогодні дуже важливою складовою підготовки фахівців є використання комп'ютерних технологий. Безперечно студенти використовують ці технології, але дуже важливо направляти їх до корисного використання інформаційних та інтернет ресурсів." Кухарі, беручи участь у створенні проектів відповідно стандарту розвивають в собі вміння 21-го століття, а саме: відповідальність, креативність,постановка і рішення проблем ...
    Для покращення якості навчання потрібно якомога більше залучати студентів до проектної діяльності.

    ВідповістиВидалити
  12. Метод проектів широко використовується в сучасній освіті і при вивченні іноземної мови зокрема.Залучення до проектної діяльності вимагає від студентів творчого підходу до вирішення завдань,високої ініціативності,критичного мислення,участі у пізнавальній діяльності,суспільної відповідальності,розвитку комунікативних навичок,взаємодії з іншими учасниками проекту,уміння працювати з інформацією та іншими медіазасобами.Все це впливає на якість навчання так,як вчитель лише спрямовує студента,дає йому загальну тему,а студент вже досліджує цікаві для нього аспекти,а краще запам'ятовується та інформація,яка цікава.

    ВідповістиВидалити